Candak kaséhatan Anjeun kana leungeun sorangan!

Fokus utama layanan kami teh Onkologi lawanna.

statistik Internasional taun panganyarna némbongkeun yén hiji mayoritas penderita kanker dina tahap canggih kanker sanajan pangalusna bedah, ubar nuklir jeung ilmiah dites kémoterapi, teu prolongation signifikan tina kahirupan ieu kahontal. (Kangker pendaptaran uni - Munich)

Sajumlah badag pasien teu hayang jadi wareg yén maranéhna moal deui bisa ngalakukeun, tinimbang antosan dugi kanker geus datang deui atanapi ngagaduhan goréng.

Kaca ieu nungtun anjeun ngaliwatan perlakuan paling canggih di dunya.

therapies ieu nempatkeun anjeun posisi ka nganggap tanggungjawab dina leungeun.

Naon bisa urang pigawé pikeun penderita

  • Inpo umum ngeunaan perlakuan kanker panganyarna.
  • Émbaran ngeunaan pilihan pengobatan sarta wangun.
  • Émbaran on reimbursement tina asuransi kaséhatan. (Shi swasta)
  • Alamat ti klinik, tata pengobatan sarta organisasi mancanagara.
  • Obat Service.
  • Kontaktieren Sie uns di dieu.

Urang tiasa ngalakukeun éta pikeun dokter sarta klinik

  • Pasén mediasi.
  • Zugang zu publikasi médis und Studien.
  • Legalisasi perlakuan novél pikeun (AMG).

Gaduh patarosan?

Candak ngan ngahubungan kami.