Изберете страница

Земете вашето здравје во свои раце!

Главниот фокус на нашата услуга е комплементарна онкологија.

Меѓународната статистика во последните години покажаа дека мнозинството на пациентите со рак во напредна фаза на рак и покрај најдобрите хируршки, нуклеарна медицина и научно тестирани хемотерапија, беше постигнат нема значајна продолжување на животот. (Регистар за рак Уни - Минхен)

Голем број на пациенти кои не сакаат да се увери дека тие веќе не може да го направи, наместо да чекате додека ракот се врати или се влошуваат.

Оваа страница ви водичи низ повеќето напредни третмани во светот.

Овие терапии се стави во позиција да ја преземе одговорноста во раката.

Што можеме да направиме за пациентите

  • Општи информации за најновите третмани за канцер.
  • Информации во врска со опциите за третман и форми.
  • Информации за надомест на здравствено осигурување. (Ши приватни)
  • Адреси на клиниките, третман планирање и организација во странство.
  • Лекови служба.
  • Kontaktieren Sie uns овде.

Ние можеме да го направи тоа за лекари и клиники