Njupuk kesehatan menyang tangan dhewe!

Fokus utama layanan kita punika Onkologi congenital.

statistik International taun anyar nuduhake yen mayoritas patients kanker ing tahap kanker senadyan paling bedhah, medicine nuklir lan scientifically dites kemoterapi, ora produksi wujud gesang digayuh. (Cancer Registry Inggris - Munich)

A nomer akeh patients ora pengin dadi wareg sing padha ora betah apa, tinimbang ngenteni nganti kanker sampun teka bali utawa tak elek.

Kaca punika nuntun sampeyan pangobatan paling majeng ing donya.

terapi iki sijine ing posisi kanggo nganggep tanggung jawab ing tangan.

Apa kita bisa nindakake kanggo patients

  • Alexa Umum bab pangobatan kanker paling anyar.
  • Information about opsi perawatan lan manéka.
  • Informasi ing mbalekake insurance kesehatan. (SHI pribadi)
  • Alamat klinik-klinik, planning perawatan lan organisasi luar negeri.
  • Obat Service.
  • UNS Kontaktieren Sie kene.

Kita bisa apa sing kanggo Doctors lan klinik-klinik

  • Patients mediasi.
  • akses kanggo publikasi medical lan pasinaon.
  • Legalization pangobatan novel (SLS).

Yen sampeyan duwe pitakonan hubungi kita langsung.